English
© 2010 Νομική Βιβλιοθήκη

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


eydpelop

twitter kathimerini











ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δημοσιεύσεις

01/11/2019
2nd NPL Summit

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο Τύπου

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας Κεντρικός Ομιλητής στο 2nd NPL SUMMIT

Η αγορά διαχείρισης των κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων στην Ελλάδα έχει ήδη περάσει στην φάση της ωρίμανσης της. Η μεγαλύτερη πρόκληση της ελληνικής οικονομίας είναι πώς η διαχείριση των κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων μπορεί να μετατραπεί σε εφαλτήριο οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Το πρώτο Συνέδριο για τα Κόκκινα Δάνεια επιστρέφει για 2η χρονιά! Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του NPL Summit 2018, η διοργανώτρια εταιρεία, Ethos Events, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr  και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, αποφάσισε να διπλασιάσει τον χώρο και τον χρόνο, τη θεματολογία και τους συμμετέχοντες του 2nd NPL Summit (#npl19 - http://npl.ethosevents.eu). Στο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 14 & 15 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace and Thalasso με θέμα: «Κόκκινα Δάνεια- Ανοίγματα - Πλατφόρμα Οικονομικής Ανάπτυξης» θα συγκεντρωθούν όλοι όσοι γνωρίζουν, συμμετέχουν και φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στη νέα αυτή μεγάλη επενδυτική ευκαιρία που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της οικονομικής κρίσης.

Κεντρικός Ομιλητής στο  2nd NPL SUMMIT θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν Κλειστό Δείπνο και Επίσημο Πρόγευμα Εργασίας με Υψηλόβαθμους Κυβερνητικούς Παράγοντες (κλειστή συνάντηση), υπό το συντονισμό του κ. Χρήστου Κώνστα, Δημοσιογράφου & Διευθυντή Σύνταξης της Ethos Media SA.

Το NPL Summit 2019 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες των κλάδων που εμπλέκονται στη διαχείριση των Κόκκινων Δανείων και Ανοιγμάτων και απευθύνεται σε: Ελληνικές και ξένες Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς και Funds, Δικηγορικά Γραφεία –Νομικούς Συμβούλους κι εταιρείες, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά Γραφεία, Εταιρίες Τεχνολογίας που δημιουργούν πλατφόρμες Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων, Εταιρείες Real Estate και ΑΕΑΠ, Call Centers  και Εισπρακτικές Εταιρείες, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς και Servicers.

Οι σύνεδροι θα έχουν στην διάθεσή τους ειδικό mobile app μέσα από το οποίο θα ενημερώνονται για τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, εταιρία & τίτλος) των υπόλοιπων συνέδρων και ομιλητών. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό θα μπορούν εύκολα να ζητήσουν να συναντηθούν με οποιονδήποτε άλλο σύνεδρο επιθυμούν κλείνοντας μάλιστα μια ημίωρη συνάντηση σε ειδικό χώρο του συνεδρίου.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://nplsummit.ethosevents.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Δηλώσεις Συμμετοχής ΕΔΩ

Δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Περισσότερες πληροφορίες:

κ. Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communication Manager, Ethos Media S.A,
τηλ. 210 9984917
, papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu